دستور پخت کیک یزدی کاکائویی

آموزش پختن کیک یزدی کاکائویی
مناسب برای : 8 نفر ?

زمان پخت : 15 دقیقه ⏰

مواد اولیه :

 آرد 1 لیوان و نصفی

 شکر 2/3 لیوان

 روغن مایع 2/3 لیوان

 ماست نصف لیوان

گلاب 2 قاشق غذاخور

 تخم مرغ 2 عدد

پکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

پودر هل نصف قاشق چایخوری

 پودر کاکائو به دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ ها را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شده و پف کند، سپس شکر را افزوده و هم بزنید تا یکدست شود.

در ادامه روغن مایع، گلاب و ماست را اضافه کرده و هم بزنید.

در مرحله بعد پودر کاکائو، بکینگ پودر، آرد و پودر هل را با هم مخلوط کرده و برای 2 الی 3 بار الک کنید و به مواد اضافه نمایید و هم بزنید تا خمیر یکدست و صاف شود. قالب ها را با کپسول کاغذی پوشانده و با خمیر پر کنید ، سپس برای 10الی 15 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا کیک ها پخته و طلایی شوند.

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.