دستور پخت کیک یزدی کاکائویی
آموزش پختن کیک یزدی کاکائویی
مناسب برای : 8 نفر ?
زمان پخت : 15 دقیقه ⏰
مواد اولیه :
آرد 1 لیوان و نصفی
شکر 2/3 لیوان
روغن مایع 2/3 لیوان
ماست نصف لیوان
گلاب 2 قاشق غذاخور
تخم مرغ 2 عدد
پکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
پودر هل نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو به دلخواه
طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ ها را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شده و پف کند، سپس شکر را افزوده و هم بزنید تا یکدست شود.
در ادامه روغن مایع، گلاب و ماست را اضافه کرده و هم بزنید.
در مرحله بعد پودر کاکائو، بکینگ پودر، آرد و پودر هل را با هم مخلوط کرده و برای 2 الی 3 بار الک کنید و به مواد اضافه نمایید و هم بزنید تا خمیر یکدست و صاف شود. قالب ها را با کپسول کاغذی پوشانده و با خمیر پر کنید ، سپس برای 10الی 15 دقیقه در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا کیک ها پخته و طلایی شوند.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط ۶۴ در 1399/05/07 ساعت 09:07:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید